Print this page

Oktatással, vizsgáztatással foglalkozó szervezetek/személyek

Aug 20, 2009

Alpok-Adria Verseny


A Keszthelyi Yacht Klub (KYC) egyesület szervezésében július középső hétvégéjén zajlott az Alpok-Adria ifjúsági országos minősítő vitorlásverseny.

Category: General
Posted by: admin
 

A helyi szintű megmérettetésen mintegy harminc résztvevő versenyzett kitűnő időjárási körülmények között. A Keszthelyi József Attila Vitorlás Sport Egyesület (KJAVSE), a FI-FI SE és a KYC versenyzői a 420-as, a laser, a kadet és az optimist hajóosztályban mérettették meg tudásukat és ügyességüket.

A kétnapos rendezvény első napján közepesen erős déli szélben sikerült négy futamot lebonyolítani, a második nap a szélhiány miatt a versenyt nem tudták folytatni.

A 420-asok között Sinkovics Bálint és Tolnai Réka, a KYC versenyzői győztek. A laser 4.7 osztályban a keszthelyi Kelemen Eszter (KYC) volt a legügyesebb, a standard laser osztályban pedig Balás Dániel (FI-FI). A kadeteknél a Tolnai Csongor és Asperján Mihály (KYC) páros győzedelmeskedett. Az optimist hajóosztály serdülő kategóriájában Dencs Domonkos (KYC) lett az első, az ifjúsági kategóriában pedig Szalai Kóta (KJAVSE) vitte el a pálmát (ww.zalasport.hu)


Előző oldal: Utánpótlás
Következő oldal:GO BOATING 2017