Print this page

A KYC története

Apr 12, 2009

2009-es tavaszi sajtóhírek


2009-es tavaszi sajtóhírek

Tavaly a Balatonon vitorlázó nagyhajós társadalom az utánpótláskorúak támogatására összefogott, hajókat vásároltak és ezeket számukra pályázat útján tette elérhetővé. Céljuk, hogy jó kellékek segítségével szerettessék meg a gyerekekkel a vitorlázást, a sportolást és a felnövekvő generáció jó tudással, biztonságosan közlekedjen majd a tavon.

 

Category: General
Posted by: admin

A KYC sikeresen pályázott egy cadet versenyvitorlásra, amit Rácz Béla - Toppantó Bertalan páros használt, legjobb eredményük az OB. 4. hely és a ranglistán elért 11. hely. Szintén tavaly szereztek be egy 60 lóerős motorost is, amivel az edzéseket és a versenyeztetést tették sikeresebbé. Optimist osztályban Andronyi Máté, míg a cadet osztály másik párosa Pápay Patrik- Tolnai Csongor, és a 420-asoknál Kusztor Dávid - Tolnai Réka és Sinkovics Bálint - Födelmesi Ádám szerepeltek szépen.

Rendezőként otthont biztosítottak ifjúsági és serdülő OB-nek, és 300 gyerek részére nemzetközi versenyt tartottak. Házigazdái voltak a Balaton második legnagyobb vitorlásversenyének a Pünkösdi Regatta keszthelyi futamainak, valamint az Alpok Adria Ifjúsági Országos Minősítő Versenynek. Felnőttek regionális KYC kupáját, a Last Minute nagyhajós és a Gentlemen's Race egykezes versenyeket rendezték még sikeresen.


Előző oldal: Keszthelyi Yacht Club
Következő oldal:Kikötő